tiistai 17. maaliskuuta 2015

Laadukasta suolaa

Mitä se on se laadukas suola? 
"Tutkimukseni" selvittävät lopulta, 
että mikään suola ei ole hyväksi meille..
Ainakaan liikaa käytettynä.
No uskon, että himalajan ruususuola on mulle hyväksi.
Tosin olen havainnut, 
että chili ja cayennepippuri korvaavat suolan tarpeen 
monessakin ruokatuokiossa.

Suolapostaus sen vuoksi,
että mulla on niin kaunis suola-astia.
KooPernusta tietty.
Sieltä löytyi myös kultaista himalajan suolaa!



Minä en ole kyllä mikään suolan vastustaja.
Kuulemma "missään muualla maailmassa" ei vouhkata suolan epäterveellisyydestä sillain ku Suomessa.
Kohtuus kaikessa lienee totuus.

Elämään suolaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti