torstai 29. lokakuuta 2015

Terveys pannari

Pitäisi taas palata ruotuun.
Sokerittomien herkkujen hetkien pitäisi taas kutsua.

Olin tuossa melkoisella dietillä 
ja kevennyin toistakymmentäkiloa!
Mutta sitten mä löysin taas sokeriherkut
ja tilanne on melko paha taas.
No täältä noustaan vielä!


Ei varsinaisesti mikään uutuus pannari resepti,
mutta kun joudun aina tarkistaa Millalta ohjeen,
niin kirjataan se nyt tänne.

Gluteeniton, maidoton, sokeriton pannari:

2 banskua
4-5 kpl kanamunaa
kanelia
soseeksi

kaadetaan voideltuun vuokaan
Uunissa n.175 astetta, noin 15 minsaa. 
  

Vaihtoehtona
(puolikas annos)
1 bansku
2 munaa
kanelia
soseeks

ja paistaa letuiksi pannulla.

Tänään tarjottiin
"partasetä"-jugurtin ja mustikoiden kanssa.



No ei tää oikeeta pannarii taida voittaa,
mutta maistu silti lapsille.
 

1 kommentti:

  1. Meillä varsin usein aamiaisena tai työeväänä gluteenitonta raakakaakaopannaria, jonka resepti on suunnilleen tämmöinen;

    4-5 kananmunaa
    hiukan sulatettua voita
    2 rkl raakakaakaojauhetta
    1 dl mantelijauhoa
    hiukan chiaa tai lucumaa
    maun mukaan suolaa, kanelia, kardemummaa yms. mausteita

    Kaikki ainekset sekoitetaan ja paistetaan pellillä n. 20 min./150 astetta.

    Makeutukseksi voi joukkoon laittaa hunajaa (maun mukaan) tai toki myös sokeria, mutta sitähän emme tässä halua mainita :). Joskus laitamme joukkoon myös jotain kuivamarjasekoitusta tai pähkinöitä. Jos haluaa tästä täyttävän (esimerkiksi juuri työlounaaksi), niin voi laittaa joukkoon proteiinijauhoja (esim. riisiproteiini, herneproteiini). Pitää hyvin nälän loitolla! Usein tätä syödään myös marjojen, ja joskus myös kermavaahdon, kera. Namnam.

    VastaaPoista